foto

Ramona Pringle

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hafan hasičem
Sejmi je všechny
2006 Vlci
2005 Autobusy mé sestry (TV film)
Těžká váha
2001 Koho hledá Kevin?
2000 Změna je život (TV film)

TV seriály

2011 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nahoře a dole (S04E04)
2004 Monday Report (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)

TV pořady

2006 The Agenda with Steve Paikin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace