foto

Tony de Zarraga

  • nar. 4.8.1925 (95 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1982 40 Days of Musa Dagh
1981 Hrdost Jesseho Hallama (TV film)
1980 Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones (TV film)
The Ninth Configuration
1977 Great Gundown, The
1975 Zabijácká elita
1974 Photographer, The
1973 Pat Garrett a Billy Kid
1972 Beware! The Blob
Bury Me an Angel
Stepmother, The
1970 Angels Die Hard
Count Yorga, Vampire
1967 Když přichází noc

TV seriály

1983 Trauma Center (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Craig in Love (S01E20)
Brothers (S01E17)
Remission (S01E14)
další epizody (4)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
Legionnaires, Part 1 (S01E06)
Down's Syndrome (S01E03)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
1979 Paris (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky