foto

Chris O'Dell

  • nar. Reading, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Margery Booth: The Spy in the Eagle's Nest
Summer Night, Winter Moon
2010 The Santa Incident (TV film)
2003 Hornblower III - Povinnost (TV film)
Hornblower III - Věrnost (TV film)
Margery and Gladys (TV film)
Pollyanna (TV film)
2001 Anybody's Nightmare (TV film)
Hornblower II - Odplata (TV film)
Hornblower II - Vzpoura (TV film)
1998 Dobrou noc, pane Tom (TV film)
1997 Into the Blue (TV film)
Sharpova pomsta (TV film)
Sharpova spravedlnost (TV film)
Sharpovo Waterloo (TV film)
1996 Sharpova mise (TV film)
Sharpovo obléhání (TV film)
Sharpův regiment (TV film)
1995 Sharpova bitva (TV film)
Sharpovo zlato (TV film)
Sharpův meč (TV film)
1972 Lucifer Rising

TV seriály

2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Smrtící zima (S04E01)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Život zrozený z ohně (S02E03)
Hudba, pro kterou se umírá (S02E02)
2007 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Pokání (S01E04)
Koho bozi chtějí zničit (S01E02)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lewis (S01E01)
2004 The Brief (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Právo mlčet (S02E03)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2000 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
Vražda Rogera Ackroyda (S07E01)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S01E04)
1997 Prvotní hřích (TV seriál)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda na golfovém hřišti (S06E03)
1995 Strašidelné příběhy (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Případ v ulici Hickory (S06E02)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež klenotů v hotelu Grand Metropolitan (S05E08)
Bonboniéra (S05E06)
Případ ztracené závěti (S05E04)
další epizody (4)
1992 The Big Battalions (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Nástrahy zubařského křesla (S04E03)
Vraždy podle abecedy (S04E01)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež královského rubínu (S03E09)
Záhada španělské truhly (S03E08)
Dvojitá stopa (S03E07)
další epizody (5)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1978 When Havoc Struck (TV seriál)

Dokumentární

1990 The Left-handed Man of Madagascar (TV film)
1981 Forty Minutes (TV seriál)
1980 Cosmos (TV seriál)
Pobřeží vesmírného oceánu (E01)
1963 World in Action (TV seriál)

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky