foto

Manfred Guthe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Every Emotion Costs
2008 Dívka a pes (TV film)
Experiment strachu (TV film)
Protiklady se přitahují
2007 Sestry čarodějky 2 (TV film)
2006 Přijímací ceremoniál (TV film)
2005 Rodinný přítel (TV film)
Sestry čarodějky (TV film)
2004 Rodinný kšeft (TV film)
1999 Secret Path, The (TV film)
1997 Johnny 2.0 (TV film)
1996 Blbouni
1995 Butterbox Babies
Dědictví zla (TV film)
Harlequin 6 - Probuzení (TV film)
1994 Zachránit děti (TV film)
1989 Buying Time
Midday Sun, The
1987 Jsi úžasný
1984 Deadline
Oddballs
1981 The Pit

TV seriály

2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
1997 Policejní akademie (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
The Fifth Sepulcher (S01E01)
1993 Matrix (TV seriál)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Old Friends, Old Wounds (S03E13)
The Calamitous Courting of Hetty King (S03E12)
High Society (S03E11)
další epizody (13)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Misfits and Miracles (S02E13)
A Mother's Love (S02E12)
It's Just a Stage (S02E11)
další epizody (9)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Of Corsets and Secrets and True, True Love (S02E04)
Aunt Hetty's Ordeal (S02E03)
How Kissing Was Discovered (S02E02)
další epizody (17)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Mutant X (TV seriál)
MythQuest (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky