foto

John M. Stephens

  • nar. 17.11.1932
    Valparaiso, Indiana, USA
  • zem. 18.6.2015 (82 let)
    Huntington Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Baby Huey's Great Easter Adventure
1996 Overkill
1991 Cena za krásu (TV film)
1990 Lyžařská hlídka
1987 Moje spravedlnost
Zázračný krystal
1984 Cover Up (TV film)
1978 The Yin and the Yang of Mr. Go
1977 Mzda strachu
1975 Switch (TV film)
1974 Fer-de-Lance (TV film)
Pray for the Wildcats (TV film)
Roll, Freddy, Roll! (TV film)
1973 Dying Room Only (TV film)
Outrage (TV film)
Trpasličí gang
1972 Bertha z dobytčáku
Blacula
Probe (TV film)
1971 Billy Jack
Bunny O'Hare
Yuma (TV film)
1969 Gidget Grows Up (TV film)
Run, Angel, Run

TV seriály

1972 Search (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Bearcats! (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Banana Splits Adventure Hour, The (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Dokumentární

1972 Black Rodeo
1969 Fantastic Plastic Machine, The

Producentská filmografie

TV seriály

2004 O.C. (TV seriál)
The Way We Were (S02E02)
The Distance (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky