foto

John Asher

  • nar. 13.1.1971 (48 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The 716th
2013 Who the F Is Buddy Applebaum
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
2011 Fred & Vinnie
2000 Vesmírní kovbojové
1999 Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
1998 Novodobí Robinsoni
1996 Time Well Spent (TV film)
1994 Dvojitý drak
1993 Zúčtování
1992 První rodinná spermabanka
1991 Pronásledovaní (TV film)

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
Homefront (S01E18)
Grace a Frankie (TV seriál)
Dámská jízda (S05E06)
2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Správný příklad (S09E10)
2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Nebezpečná zatáčka (S07E02)
Výstřel ve tmě (S06E18)
2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Eye (S05E18)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Akta Ex (S05E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt na sekeru (S08E05)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Milionová výhra (S01E17)
2001 Going to California (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Ženatý se závazky (TV seriál)
Klimatizace (1. část) (S05E21)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

2000 Life and Times of Kirk Douglas, The

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2016 Po
2015 Tooken

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Tooken
2013 Somebody Marry Me

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Po

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky