foto

Wolf Ackva

  • nar. 30.7.1911
    Montigny, Německá říše
  • zem. 16.1.2000 (88 let)
    Fahrenzhausen, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Kouzelný měšec
1979 Baranski
1978 Protokoll eines Verdachts (TV film)
1976 Anita Drogemöller und die Ruhe an der Ruhr
Taxi 4012
1975 Erdbeben in Chili (TV film)
Jedermanns Weihnachtsbaum (TV film)
1974 Die Antwort kennt nur der Wind
1971 Hausfrauen-Report 1: Unglaublich, aber wahr
Kommissar X jagt die roten Tiger
Paragraph 218 - Wir haben abgetrieben, Herr Staatsanwalt
Verliebte Ferien in Tirol
1970 Claus Graf Stauffenberg (TV film)
Wenn du bei mir bist
1969 Venus im Pelz
1968 Eine halbe Stunde (TV film)
1966 Der Fall Rouger (TV film)
Ein Tag ohne Morgen (TV film)
Flieger Ross (TV film)
Porträt eines Helden (TV film)
Rette sich, wer kann oder Dummheit siegt überall (TV film)
Standgericht (TV film)
1965 Und nicht mehr Jessica (TV film)
1964 Der Traum des Eroberers (TV film)
Don Juan oder Die Liebe zur Geometrie (TV film)
Manchmal spielt der Himmel mit (TV film)
Nebeneinander (TV film)
1963 Leb wohl, mein Traum (TV film)
Mittagswende (divadelní záznam)
1962 Peter Pan (TV film)
1961 Vorsätzlich (TV film)
1959 Die Caine war ihr Schicksal (TV film)
Rommel volá Káhiru
1958 Die Bürger von Calais (TV film)
Die grünen Teufel von Monte Cassino
Paul und Julia (TV film)
Taiga
1956 Das Spinnennetz (TV film)
1955 Banditen der Autobahn
1954 Die verschwundene Miniatur
Geliebte Feindin
1953 Junges Herz voll Liebe
1952 Die schöne Tölzerin
Nachts auf den Straßen
1951 Hanna Amon
1939 Alarm auf Station III
Irrtum des Herzens
Sláva! Já jsem táta!
1936 Děti štěstěny
1935 Wenn die Musik nicht wär
Černá růže

TV seriály

1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1979 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)
Interpol (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)

Dokumentární

1967 Poslední ráje
1959 Nelítostná džungle
1958 Kanada - v zemi černých medvědů
1952 Natur in Gefahr - vyp.

Skladatelská filmografie

Filmy

1938 Wer bist Du?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace