foto

Colby Parker Jr.

  • nar. New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 22. míle
2016 Deepwater Horizon: Moře v plamenech
Den patriotů
2015 Ant-Man
Barbados
2013 Na život a na smrt
2012 Bitevní loď
2009 Cop House (TV film)
Virtuality (TV film)
2008 Hancock
2007 Krvavá sklizeň
Království
2004 Světla páteční noci

TV seriály

2015 Hráči (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2000 Wonderland (TV seriál)

Hudební videoklipy

2001 Green Day - International Supervideos! (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bitevní loď

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace