foto

Lucy Lee Flippin

  • nar. 23.7.1943 (76 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vyprahlá prérie
2007 Urban Decay
2004 Malá černá skříňka
2001 Milionový závod
1999 Soccer Dog: The Movie
1996 Ladykiller
Shoot the Moon
1995 Smrtící láska
1993 Dokonalý svět
1990 Return to Green Acres (TV film)
1989 My Mom's a Werewolf
1988 Dáma v bílém
Neprůstřelný
Pozemšťanky jsou lehce k mání
Sám proti teroru
1987 Letní škola
1985 Policejní akademie 2
Soukromý víkend
1984 Surf II
Young Lust
1983 Flashdance
1979 Portrait of a Stripper (TV film)
1978 The One and Only
Thou Shalt Not Commit Adultery (TV film)
Utečeme na jih
1977 Annie Hallová
Mary Jane Harper Cried Last Night (TV film)
Nakládačka
1976 Na černé listině
1971 The Telephone Book

TV seriály

2002 Still Standing (TV seriál)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
Utrpení ženatého muže (TV seriál)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Zrada (S02E17)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Odpovědné strany (S05E21)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nezapomeň na Alamo (S07E01)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Zpátky do školy (S03E02)
1988 The Munsters Today (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Grab That Dough (S03E16)
1986 The Last Precinct (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Mumie tatínkem (S01E04)
Small Wonder (TV seriál)
The Super Powers Team: Galactic Guardians (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
The Pencil (S01E01)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Days of Sunshine, Days of Shadow: Part 2 (S08E18)
Days of Sunshine, Days of Shadow: Part 1 (S08E17)
1981 Little House on the Prairie (TV seriál)
A Wiser Heart (S08E05)
1980 Flo (TV seriál)
1979 The Ropers (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky