foto

Wolfgang Menge

  • nar. 10.4.1924
    Berlín, Německá říše
  • zem. 17.10.2012 (88 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung (TV film)
1999 Stahlnetz - Der Spanner (TV film)
Stahlnetz - Die Zeugin (TV film)
1995 Spreebogen (TV film)
1993 Tatort - Gefährliche Freundschaft (TV film)
1992 Negerküsse (TV film)
1991 Ende der Unschuld (TV film)
1987 Reichshauptstadt privat (TV film)
1986 Kennwort Möwe (TV film)
1980 Mann von gestern, Ein (TV film)
Traumhaus, Das
1978 Grüß Gott, ich komm von drüben (TV film)
1977 Planübung (TV film)
1976 Vier gegen die Bank (TV film)
1973 Smog hrozí (TV film)
Tatort - Stuttgarter Blüten (TV film)
1972 Tatort - Kennwort Fähre (TV film)
Tatort - Kressin und der Mann mit dem gelben Koffer (TV film)
1971 Tatort - Kressin stoppt den Nordexpress (TV film)
1970 Millionenspiel, Das (TV film)
Sessel zwischen den Stühlen (TV film)
1968 Der Partyphotograph
Stahlnetz - Ein Toter zuviel (TV film)
1966 Stahlnetz - Der fünfte Mann (TV film)
1965 Die Katze im Sack (TV film)
Stahlnetz - Nacht zum Ostersonntag (TV film)
Verhör am Nachmittag (TV film)
1964 Eines schönen Tages (TV film)
Polizeirevier Davidswache
Stahlnetz - Rehe (TV film)
Stahlnetz - Strandkorb 421 (TV film)
1963 Der Sittlichkeitsverbrecher
Stahlnetz - Das Haus an der Stör (TV film)
1962 Stahlnetz - In jeder Stadt... (TV film)
Stahlnetz - Spur 211 (TV film)
1961 Mann im Schatten
Stahlnetz - In der Nacht zum Dienstag... (TV film)
Stahlnetz - Saison (TV film)
Zelený lučištník
1960 Der rote Kreis
Stahlnetz - E... 605 (TV film)
Stahlnetz - Verbrannte Spuren (TV film)
Strafbataillon 999
1959 Stahlnetz - Aktenzeichen: Welcker u.a. - wegen Mordes (TV film)
Stahlnetz - Treffpunkt Bahnhof Zoo (TV film)
Unser Wunderland bei Nacht
1958 Stahlnetz - Bankraub in Köln (TV film)
Stahlnetz - Das zwölfte Messer (TV film)
Stahlnetz - Die blaue Mütze (TV film)
Stahlnetz - Mordfall Oberhausen (TV film)
Stahlnetz - Sechs unter Verdacht (TV film)

TV seriály

1993 Motzki (TV seriál)
1990 Baldur Blauzahn (TV seriál)
1984 So lebten sie alle Tage (TV seriál)
1980 Liebe ist doof (TV seriál)
1979 Was wären wir ohne uns (TV seriál)
1975 Nonstop Nonsens (TV seriál)
Zimmer frei - UNO-Nähe (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
1971 Místo činu (TV seriál)
Kressin und der Laster nach Lüttich (S01E05)
Kressin und der tote Mann im Fleet (S01E03)
1970 Die Theaterwerkstatt (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Schtonk!
1967 Siedlung Arkadien (TV film)

Dokumentární

2010 Fernsehlieblinge (TV seriál)
1995 Taten, Orte, Kommissare (TV film)

Host

TV pořady

1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky