foto

Gerda-Maria Jürgens

  • nar. 10.5.1917
    Danzig, Německá říše
  • zem. 2.12.1998 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Rosamunde Pilcherová: Trny v údolí květin (TV film)
1997 Příměří
1996 Jarní vánice (TV film)
1992 Der blaue Heinrich (divadelní záznam)
Mutter und Söhne (TV film)
Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
1991 Der Raub der Sabinerinnen (divadelní záznam)
1990 Tante Jutta aus Kalkutta (divadelní záznam)
1987 Die Prinzessin vom Nil (divadelní záznam)
Mädchen aus dem Fahrstuhl, Das (TV film)
1986 Die spanische Fliege (divadelní záznam)
1985 Grand mit 3 Damen (TV film)
1984 Das Glücksmädel (divadelní záznam)
Das Liebesverbot (divadelní záznam)
Zwei Dickköpfe (divadelní záznam)
1983 Der blaue Heinrich (divadelní záznam)
1982 Aufgabe des Dr. med. Graefe, Die (TV film)
1976 Herrlicher Tag, Ein (TV film)
Tatort - ... und dann ist Zahltag (TV film)
1974 Rache der Ostfriesen, Die
1971 Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli
St. Pauli Nachrichten: Thema Nr. 1
Täter auf der Spur - Tod am Steuer, Dem (TV film)
1969 Auf der Reeperbahn nachts um halb eins
Rückkehr, Die (TV film)
Täter auf der Spur - Das Fenster zum Garten, Dem (TV film)
1968 Pole Poppenspäler (TV film)
S tváří dítěte
1966 Die Hundertste Nacht (TV film)
Hinter diesen Mauern (TV film)
Jan Himp und die kleine Brise (TV film)
Stahlnetz - Der fünfte Mann (TV film)
1965 Fall Harry Domela, Der (TV film)
Mach's Beste draus (TV film)
Stahlnetz - Nacht zum Ostersonntag (TV film)
1964 Polizeirevier Davidswache
Stahlnetz - Rehe (TV film)
1963 Am Herzen kann man sich nicht kratzen (divadelní záznam)
Stahlnetz - Das Haus an der Stör (TV film)
1962 Das Schloß (TV film)
Stahlnetz - Spur 211 (TV film)
Život Galileův (TV film)
1961 Der Bund der Haifische (TV film)
1960 Michas Weg nach Bethlehem (TV film)
Nacht fiel über Gotenhafen
1959 Buddenbrooks - 1. Teil
Nacht vor der Premiere, Die
Salem Aleikum
Stahlnetz - Aktenzeichen: Welcker u.a. - wegen Mordes (TV film)
Stahlnetz - Das Alibi (TV film)
Stahlnetz - Treffpunkt Bahnhof Zoo (TV film)
1958 Das Geld liegt auf der Straße (TV film)
Mädchen mit den Katzenaugen, Das
Stahlnetz - Die Tote im Hafenbecken (TV film)
1952 Hlas toho druhého

TV seriály

1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kasse bitte! (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Hallo Oma (TV seriál)
1984 Helga und die Nordlichter (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen (TV seriál)
Wagen 106 (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Kümo Henriette (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1975 Unsere Penny (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Kinderheim Sasener Chaussee (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Miss Molly Mill (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Ida Rogalski (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
Ulrich und Ulrike (TV seriál)
1965 Intercontinental-Express (TV seriál)
John Klings Abenteuer (TV seriál)
1964 Furcht und Elend des Dritten Reiches (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Wir feiern im voraus (TV pořad)
1962 Hamburger Extrablätter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky