foto

Jürgen Ecke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Treibjagd im Dorf (TV film)
2016 Ein Geheimnis im Dorf - Schwester und Bruder (TV film)
2014 Die Fremde und das Dorf (TV film)
2013 Tod in den Bergen (TV film)
2012 Katie Fforde: Maják s vyhlídkou (TV film)
2011 Rodinné dědictví (TV film)
2009 Hinter blinden Fenstern (TV film)
Roztoužená srdce (TV film)
2008 Das Geheimnis im Wald (TV film)
Italien im Herzen (TV film)
2007 Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
2006 Afrika: Návrat ztracené lásky (TV film)
Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Zwei Tage Hoffnung - Der Aufstand vom 17. Juni 1953 (TV film)
2001 Das Geheimnis der Mittsommernacht (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 Lebenslügen (TV film)
Padající kameny
1999 Der Tod in Deinen Augen (TV film)
Die Liebesdienerin (TV film)
Plavba Mořské hvězdy (TV film)
1998 Nebezpečná pravda (TV film)
Polibek vraha (TV film)
1996 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (TV film)
Die Katze von Kensington (TV film)
Du bist nicht allein - Die Roy Black Story (TV film)
Edgar Wallace: Der Blinde (TV film)
1991 Mein Kampf (TV film)
1990 Drachensaat (TV film)
1989 Der lange Weg zu Angerer (TV film)
Immensee (TV film)
1987 Claire Berolina (TV film)
Sidonies Bilder (TV film)
1986 Das wirkliche Blau (TV film)
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Franziska (TV film)
Schimmelreiter, Der (TV film)
1984 Paulines zweites Leben (TV film)
Sonderbare Liebe, Eine
1983 Einer vom Rummel
Mein Vater in der Tinte (TV film)
1982 Generalprobe (TV film)
Sternengucker und Fransenprofessor (TV film)
Wie Bärchen zur Sonne flog
1980 Der Kater läßt das Mausen nicht
Die Dorflinde (TV film)
Max und siebeneinhalb Jungen
Puppen für die Nacht (TV film)
1979 Bärchens Traum (TV film)

TV seriály

2012 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In dieser Nacht (E44)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Der Stolz der Familie (E41)
2008 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf dünnem Eis (E34)
Dritte Liebe (E33)
2007 Lutter (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Bittere Wahrheiten (E32)
Schmutzige Geschäfte (E31)
2006 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verhängnisvolle Freundschaft (E30)
Schwarze Tulpen (E29)
2005 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor na Tenerife (S02E03)
Doktor na Capri (S02E01)
Das Duo (TV seriál)
Blutiges Geld (E08)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Harte Kerle (E28)
Nina (E27)
2004 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E26)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Yesterday (E25)
Opfer im Zwielicht (E24)
Auf Liebe und Tod (E23)
další epizody (4)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Das vierte Gebot (E21)
2001 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Unschuldsengel (E20)
Havanna Dream (E19)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Blattschuss (E18)
Tod des Models (E17)
Baby-Deal (E16)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kein Tod ist wie der andere (E15)
Die Seherin (E14)
1998 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und der Tote an Loch Neun (E13)
Stubbe und das fremde Mädchen (E12)
1997 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und Elli (E11)
Stubbe und die Killer (E10)
Stubbe taucht ab (E08)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und das Kind (E07)
Stubbe und die andere Frau (E06)
Stubbe und der Pferdestecher (E05)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbes Hunderttausend (E04)
Stubbes Urlaub (E03)
Stubbe sieht rot (E02)
další epizody (4)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1990 Die Übergangsgesellschaft (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky