foto

Jürgen Ecke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Treibjagd im Dorf (TV film)
2016 Ein Geheimnis im Dorf - Schwester und Bruder (TV film)
2014 Die Fremde und das Dorf (TV film)
2013 Tod in den Bergen (TV film)
2012 Katie Fforde: Maják s vyhlídkou (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: In dieser Nacht (TV film)
2011 Rodinné dědictví (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Der Stolz der Familie (TV film)
2009 Hinter blinden Fenstern (TV film)
Roztoužená srdce (TV film)
2008 Das Geheimnis im Wald (TV film)
Italien im Herzen (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf dünnem Eis (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Dritte Liebe (TV film)
2007 Stubbe - Von Fall zu Fall: Bittere Wahrheiten (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Schmutzige Geschäfte (TV film)
Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
2006 Afrika: Návrat ztracené lásky (TV film)
Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Schwarze Tulpen (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Verhängnisvolle Freundschaft (TV film)
2005 Das Duo - Blutiges Geld (TV film)
Doktor na Capri (TV film)
Doktor na Tenerife (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Harte Kerle (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Nina (TV film)
2004 Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliches Schweigen (TV film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf Liebe und Tod (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Opfer im Zwielicht (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Yesterday (TV film)
Zwei Tage Hoffnung - Der Aufstand vom 17. Juni 1953 (TV film)
2002 Stubbe - Von Fall zu Fall: Das vierte Gebot (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödlicher Schulweg (TV film)
2001 Das Geheimnis der Mittsommernacht (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Havanna Dream (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Unschuldsengel (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 Lebenslügen (TV film)
Padající kameny
Stubbe - Von Fall zu Fall: Baby-Deal (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Blattschuss (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tod des Models (TV film)
1999 Der Tod in Deinen Augen (TV film)
Die Liebesdienerin (TV film)
Plavba Mořské hvězdy (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Kein Tod ist wie der andere (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die Seherin (TV film)
1998 Nebezpečná pravda (TV film)
Polibek vraha (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und das fremde Mädchen (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und der Tote an Loch Neun (TV film)
1997 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe taucht ab (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und Elli (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die Killer (TV film)
1996 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (TV film)
Blinde, Der (TV film)
Du bist nicht allein - Die Roy Black Story (TV film)
Katze von Kensington, Die (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und das Kind (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und der Pferdestecher (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die andere Frau (TV film)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe sieht rot (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Erbschaft (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Hunderttausend (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Urlaub (TV film)
1991 Mein Kampf (TV film)
1990 Die Übergangsgesellschaft (divadelní záznam)
Drachensaat (TV film)
1989 Der lange Weg zu Angerer (TV film)
Immensee (TV film)
1987 Claire Berolina (TV film)
Sidonies Bilder (TV film)
1986 Das wirkliche Blau (TV film)
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Franziska (TV film)
Schimmelreiter, Der (TV film)
1984 Paulines zweites Leben (TV film)
Sonderbare Liebe, Eine
1983 Einer vom Rummel
Mein Vater in der Tinte (TV film)
1982 Generalprobe (TV film)
Sternengucker und Fransenprofessor (TV film)
Wie Bärchen zur Sonne flog
1980 Der Kater läßt das Mausen nicht
Die Dorflinde (TV film)
Max und siebeneinhalb Jungen
Puppen für die Nacht (TV film)
1979 Bärchens Traum (TV film)

TV seriály

2007 Lutter (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace