foto

Wolfgang Hartmann

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Das Duo - Liebe und Tod (TV film)
2005 Bella Block - ...denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
2001 Das Geheimnis der Mittsommernacht (TV film)
Stahlnetz - Das gläserne Paradies (TV film)
1997 Smrt posledního nájemníka (TV film)
1983 Tatort - Wenn alle Brünnlein fließen (TV film)
1981 Tatort - Slalom (TV film)

TV seriály

2002 Das Duo (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zweikampf (S01E05)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky