foto

Jesper Tøffner

  • nar. 14.1.1978 (40 let)
    Middelfart, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 I Krig & Kærlighed
Så længe jeg lever
2017 Dan Dream
2016 Komuna
2015 Comeback
Iqbal a tajný vzorec
2014 Kolbøttefabrikken
2011 Dirch
2009 Potlesk

TV seriály

2018 The Rain (TV seriál)
Trust No One (E04)
Avoid the City (E03)
Stay Together (E02)
další epizody (4)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Epizoda 24 (E24)
Epizoda 23 (E23)
Epizoda 22 (E22)
další epizody (15)
2015 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2010 Den 2. side (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace