foto

Jesper Tøffner

  • nar. 14.1.1978 (42 let)
    Middelfart, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Jan Žižka
2018 Så længe jeg lever
V lásce a válce
2017 Dan Dream
2016 Komuna
2015 Comeback
Iqbal a tajný vzorec
2014 Kolbøttefabrikken
2011 Dirch
2009 Potlesk

TV seriály

2018 Déšť (TV seriál)
Nikomu nevěřit (S01E04)
Vyhnout se městu (S01E03)
Zůstat pohromadě (S01E02)
další epizody (4)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (15)
2015 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
2010 Den 2. side (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky