foto

Karl-Heinz Kreienbaum

  • nar. 29.4.1915
    Hamburk, Německá říše
  • zem. 16.10.2002 (87 let)
    Schleswig, Schleswig-Holstein, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Holstein Lovers (TV film)
1997 Ohnsorg Theater - Seemann, gib acht! (divadelní záznam)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1994 Ohnsorg Theater - Seine Majestät Gustav Krause (divadelní záznam)
1992 Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
1989 Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
Ohnsorg Theater - Der Düvelsblitz (divadelní záznam)
1988 Männer vom K3 - Schützenfest, Die (TV film)
1985 Ohnsorg Theater - Brand-Stiftung (divadelní záznam)
1984 Ohnsorg Theater - Kein Auskommen mit dem Einkommen (divadelní záznam)
1983 Ohnsorg Theater - Der Lorbeerkranz (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Gute Nacht Frau Engel (divadelní záznam)
1982 Mein Bruder und ich (TV film)
Ohnsorg Theater - Das Piratenstück (divadelní záznam)
1981 Ohnsorg Theater - Männer sind auch nur Menschen (divadelní záznam)
Schatz des Priamos, Der (TV film)
1980 Hollywood, ich komme (TV film)
Ohnsorg Theater - Mutter ist die Beste (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Vom Fischer und seiner Frau (divadelní záznam)
1979 Ohnsorg Theater - Ein Mann mit Charakter (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Heiratsschwindel (divadelní záznam)
1976 Hinrichtung, Die
Ohnsorg Theater - Die Chefin (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1975 Ohnsorg Theater - Liebe Verwandtschaft (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mutter Griepsch mischt mit (divadelní záznam)
1974 Ohnsorg Theater - Das Sympathiemittel (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Für die Katz (divadelní záznam)
Rache der Ostfriesen, Die
1973 Ohnsorg Theater - Familienanschluß (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Rund um Kap Hoorn (divadelní záznam)
1972 Ohnsorg Theater - Dreier-Quartett (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Hoppla, nu kommt Hannes (divadelní záznam)
1970 Ohnsorg Theater - Schmuggelbrüder (divadelní záznam)
1969 Ohnsorg Theater - Landleben (divadelní záznam)
1968 Ohnsorg Theater - Die Kartenlegerin (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Strandräuber (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Zwei Kisten Rum (divadelní záznam)
1967 Ohnsorg Theater - Peter Pink (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Rudi Kinau vertellt, Söbenteihn Sack Kaffee (divadelní záznam)
Zuchthaus
1966 Ohnsorg Theater - Allzumal Sünder (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die Königin von Honolulu (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Diederk soll heiraten (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Gastwirt Goebel (divadelní záznam)
Velká vlaková loupež (TV film)
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film)
Der Fall Maria Schäfer (TV film)
Der arme Mann Luther (TV film)
Die eigenen vier Wände (TV film)
Fall Harry Domela, Der (TV film)
Man soll den Onkel nicht vergiften (TV film)
Ohnsorg Theater - Das schlechte Gewissen (divadelní záznam)
Romulus der Große (TV film)
So gut wie morgen ging es uns nie (TV film)
Stahlnetz - Nacht zum Ostersonntag (TV film)
Tochter des Brunnenmachers, Die (TV film)
1964 Der Mann nebenan (TV film)
Der Traum des Eroberers (TV film)
Die Cocktailparty (TV film)
Gardine, Die (TV film)
König Richard III (TV film)
Ohnsorg Theater - Das Hörrohr (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die Kartenlegerin oder Die Welt will betrogen sein (divadelní záznam)
Seitensprung, Der
Sie werden sterben, Sire (TV film)
Stahlnetz - Strandkorb 421 (TV film)
Tolles Geld (TV film)
Záhadný Hektor
1963 Ohnsorg Theater - Mutter steht ihren Mann (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Vater Philipp (divadelní záznam)
Orden für die Wunderkinder (TV film)
1962 Ohnsorg Theater - Brand-Stiftung (divadelní záznam)
Seelenwanderung (TV film)
The Counterfeit Traitor
1961 Bis zum Ende aller Tage
Der Teufel spielte Balalaika
Ohnsorg Theater - In Luv und Lee die Liebe (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Opa wird verkauft (divadelní záznam)
1960 Das hab ich in Paris gelernt
Die Bande des Schreckens
Nacht fiel über Gotenhafen
Stahlnetz - Verbrannte Spuren (TV film)
1959 Affäre Dreyfus (divadelní záznam)
Buddenbrooks - 2. Teil
Der Rest ist Schweigen
Der lustige Krieg des Hauptmann Pedro
Im sechsten Stock (TV film)
Kriegsgericht
Mann, der sich verkaufte, Der
Mensch sein muß der Mensch (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1958 Blitzmädels an die Front
Colombe (TV film)
Der Maulkorb
Dr. Crippen lebt
Gefährdete Mädchen
Grabenplatz 17
Mädchen mit den Katzenaugen, Das
Nachtschwester Ingeborg
Ohnsorg Theater - Meister Anecker (divadelní záznam)
Schmutziger Engel
Stahlnetz - Die Tote im Hafenbecken (TV film)
Unruhige Nacht
Vater, Mutter und neun Kinder
Zkáza Titaniku
1957 Das Herz von St. Pauli
Es wird alles wieder gut
Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
Richter und sein Henker, Der (TV film)
Rytíř štěstěny
1956 Anastasia - Die letzte Zarentochter
Drei Birken auf der Heide
Hejtman z Kopníku
Ich suche dich
Jeanne oder Die Lerche (TV film)
Skandal um Dr. Vlimmen
Teufel in Seide
1955 Die Mädels vom Immenhof
Die Toteninsel
Drei Mädels vom Rhein
Es geschah am 20. Juli
Ludwig II: Glanz und Ende eines Königs
Unternehmen Schlafsack
Ďáblův generál
1954 Die letzte Brücke
Drei vom Varieté
Geständnis unter vier Augen
Vzpoura na lodi Caine
1952 Klettermaxe
1951 Hříšnice
Kommen Sie am Ersten

TV seriály

1999 Trojice pro život (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Hallo Oma (TV seriál)
1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
1981 Der Fuchs von Övelgönne (TV seriál)
1979 Kümo Henriette (TV seriál)
Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1977 Aus dem Logbuch der Peter Petersen (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
1973 Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1972 Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Miss Molly Mill (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1968 Anker auf und Leinen los! (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
Tintenfische, Die (TV seriál)
1965 John Klings Abenteuer (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)
Schwäbische Geschichten (TV seriál)
1961 Adieu, Prinzessin (TV seriál)
Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1988 Ohnsorg Theater - Wenn du Geld hast (divadelní záznam)
1983 Ohnsorg Theater - Der Lorbeerkranz (divadelní záznam)
1982 Ohnsorg Theater - Verteufelte Zeiten (divadelní záznam)
1981 Ohnsorg Theater - Das Kuckucksei (divadelní záznam)
1978 Ohnsorg Theater - Willems Vermächtnis (divadelní záznam)
1956 Das Konzert (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace