foto

Timothy Bateson

  • nar. 3.4.1926
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.9.2009 (83 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Harry Potter a Fénixův řád
2005 Paní Palfreyová
The Commander: Blackdog (TV film)
2004 Dámy v letech
Padělatelé
The Welcome Committee
2002 Všechno nebo nic
2001 Zamilovaní andělé
2000 Don Quijote (TV film)
1999 Johanka z Arku
Kriminál
Tajný sňatek
1998 Birds of Prey
Bídníci
Merlin (TV film)
1997 For My Baby
1996 The Sculptress (TV film)
True Blue
1995 Annie: Královská dobrodružství (TV film)
Bible - Starý zákon: Josef (TV film)
1993 Srdce temnoty (TV film)
1991 Bye Bye Columbus (TV film)
1990 Never Come Back (TV film)
1988 Hrst plná prachu
1987 East of Ipswich (TV film)
Lord Peter Wimsey (TV film)
1986 Labyrint
Zázračný lékař
1984 Duch Vánoc (TV film)
1983 Cesta do Číny
1982 The Tale of Beatrix Potter (TV film)
Zvoník od Matky Boží (TV film)
1981 Bankovní loupež
1980 Poklady pod sněhem
Tajemství divokého lesa
1978 Jak se vám líbí (TV film)
1977 Joseph Andrews
1975 Autobiografie princezny
1970 1917
Foreign Exchange (TV film)
Keep 'Em Rolling (TV film)
1969 Creative Impulse, The (TV film)
Italian Job
Spy Killer, The (TV film)
1968 The Anniversary
Twisted Nerve
1967 Danger Route
Torture Garden
1966 Hon na lišku
Mayfly and the Frog, The (TV film)
Nesprávná truhla
Tunnel Under the World, The (TV film)
1965 Fortel, a jak ho získat
1964 Father Came Too!
Frankensteinovo zlo
Nightmare
Seventy Deadly Pills
1963 Doktor v nesnázích
1962 Andělé spásy
Jazzová revue
Jigsaw
1961 Girl on the Boat, The
Golden Rabbit, The
What a Carve Up!
1960 The Shakedown
There Was a Crooked Man
Unstoppable Man, The
1959 Devil's Bait
Myš, která řvala
Yesterday's Enemy
1958 Tread Softly Stranger
1955 Carrington, V.C.
Richard III.
1951 Bílé chodby
1948 Pokusný králík
Vice Versa
1947 Mikuláš Nickleby

TV seriály

2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Orchis Fatalis (S08E03)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Maska popravčího (S02E19)
2000 Desáté království (TV seriál)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stín smrti (S02E01)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Psáno krví (S01E02)
1996 Nikdykde (TV seriál)
As Above, So Below (E06)
Earl's Court to Islington (E03)
1995 Paul Merton's Life of Comedy (TV seriál)
1994 Hard Times (TV seriál)
1993 Bonjour la Classe (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
1989 Morris Minor's Marvellous Motors (TV seriál)
1984 Night Beat News (TV seriál)
1981 Thicker Than Water (TV seriál)
1980 Tereza Raquinová (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Pinocchio (TV seriál)
1974 David Copperfield (TV seriál)
1973 Kamikaze in a Coffee Bath (TV seriál)
1972 Both Ends Meet (TV seriál)
1970 Shine a Light (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
1968 Magnificent Six and ½, The (TV seriál)
1967 Báječná parta (TV seriál)
1960 Barnaby Rudge (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace