foto

Benjamín Benítez

  • nar. 14.11.1974 (43 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Kořist rokenrolu
2002 Frida
2001 Lip Service
Pińero
2000 Než se setmí
1996 Basquiat

TV seriály

2016 Ray Donovan (TV seriál)
Čínský dril (S04E11)
Castle na zabití (TV seriál)
Peklo na střeše (S08E21)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Kostel v troskách (S02E06)
Jiné životy (S02E05)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Život je rock (E17)
Útěk z vězení (TV seriál)
Směnný kurz (S04E21)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Bezmoc (S01E06)
Pilot (S01E01)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
Odložené případy (TV seriál)
Azyl (S03E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Tlumič (S04E13)
2005 Hledaní (TV seriál)
Wanted (TV seriál)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace