foto

Heidemarie Hatheyer

  • nar. 8.4.1918
    Villach, Rakousko-Uhersko
  • zem. 11.5.1990 (72 let)
    Scheuren bei Forch, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Letzte Station, Die
1988 Martha Jellneck
1980 Ein Abend mit Labiche (TV film)
1979 Tatort - Mord im Grand-Hotel (TV film)
Wunder einer Nacht (TV film)
1977 Auf dem Chimborazo (TV film)
1967 Kranichtanz (TV film)
1964 Andorra (TV film)
Elektra (TV film)
Heiss weht der Wind
1963 Elektra (TV film)
1962 Elektra
Walter Richter (TV film)
1961 Ruf der Wildgänse
1960 Familie (TV film)
1959 The Perjurer
1958 Die letzte Station (TV film)
Solange das Herz schlägt
1957 ...und führe uns nicht in Versuchung
Rytíř štěstěny
1956 Der Meineidbauer
Manželství Dr. Danwitze
Skandal um Dr. Vlimmen
1955 Die Ratten
Du darfst nicht länger schweigen
Liebe ohne Illusion
1954 Sauerbruch - Das war mein Leben
1953 Pünktchen und Anton
1952 Das letzte Rezept
Mein Herz darfst du nicht fragen
1951 Dr. Holl - Die Geschichte einer großen Liebe
1950 Dieser Mann gehört mir
Mann, der zweimal leben wollte, Der
Mathilde Möhring
Vom Teufel gejagt
1949 Begegnung mit Werther
Wohin die Züge fahren
1945 Die Jahre vergehen
Regimentsmusik
1944 Axel an der Himmelstür
1943 Man rede mir nicht von Liebe
1942 Die Nacht in Venedig
Velký stín
1941 Žaluji
1940 Supí děvče
1939 Ganzer Kerl, Ein
Zwischen Strom und Steppe
1938 Der Berg ruft!
Vetřelec

TV seriály

1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1978 Spannende Geschichten (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1959 Blühende Träume (divadelní záznam)