foto

Robin Entreinger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Troubles
2018 Abduction 101
Shibari
2017 The Darkest
2013 Sadik 2
2012 Victimes

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Troubles
2018 Shibari
2017 The Darkest
2012 Victimes

Producentská filmografie

Filmy

2020 Troubles
2018 Shibari
2017 The Darkest

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Troubles
2018 Shibari
2013 Sadik 2
2012 Victimes

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Troubles
2015 Entre chien et loup
2014 Flare
2012 Victimes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky