foto

Andrew Cohen

  • nar. 10.5.1954 (64 let)
    Trenton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 House by the Lake
2014 Unsullied
2013 Christmas on the Bayou (TV film)
Djinn
Schism
Super Athlete
2011 Dokonalá prozíravost (TV film)
Fertile Ground
Pytel kostí (TV film)
2010 Jack a stonek fazole
2009 Monstrum z bažin
Night of the Demons
The Black Waters of Echo's Pond
2008 Autopsy
2007 Sarah Landon and the Paranormal Hour
2005 Cruel World
Márnice
2004 Vraždy bez záruky
2003 Encrypt (TV film)
2002 O perníkové chaloupce
2001 Pejskové (TV film)
1999 Can of Worms (TV film)
Příslib smrti (TV film)
1998 Mladá srdce (TV film)
1997 Prázdná kolébka (TV film)
1994 Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is (TV film)
Honor Thy Father and Mother: The True Story of the Menendez Murders (TV film)
Pro lásku k Nancy (TV film)
Roseanne: An Unauthorized Biography (TV film)
1993 Empty Cradle (TV film)
Hart a Hartová: Návraty (TV film)
Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu (TV film)
S nepřátelským úmyslem (TV film)
1992 Highway Heartbreaker (TV film)
1991 Backfield in Motion (TV film)
Her Wicked Ways (TV film)
Triumph of the Heart: The Ricky Bell Story, A (TV film)
1990 Follow Your Heart (TV film)
Královna chamtivých (TV film)
Mom for Christmas, A (TV film)
1989 I Love You Perfect (TV film)
Love and Betrayal (TV film)
1987 Eight Is Enough: A Family Reunion (TV film)
1985 Badge of the Assassin (TV film)

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Commitment (S05E10)
Somos la Sangre (S05E07)
Warriors (S05E05)
další epizody (4)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Endgame (S04E10)
Feast (S04E07)
Nostos (S04E04)
další epizody (4)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Don't Look Back (S03E13)
Legacy (S03E11)
Změna kurzu (S03E08)
další epizody (5)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
Střelba do vlastních řad (S02E10)
další epizody (4)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
Right to Die (S02E09)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
Sounds Like (S02E04)
Haeckel's Tale (S01E12)
další epizody (4)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Chocolate (S01E05)
Dance of the Dead (S01E03)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1992 Boys of Twilight, The (TV seriál)
1988 Aaron's Way (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Schism

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace