foto

Frank Strecker

  • nar. 15.6.1941
    Stuttgart, Württenberg, Německá říše
  • zem. 27.3.2000 (58 let)
    Grafing, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Der Schrei des Schmetterlings (TV film)
1998 Místo činu - Případ střední školy (TV film)
1994 Unvergeßliches Wochenende... an der Nordsee, Ein (TV film)
1993 Unvergeßliches Wochenende... in Salzburg, Ein (TV film)
1992 Immer Ärger mit Nicole
1988 Anna
1987 Lieder der vier Jahreszeiten (TV film)
1986 Bankgeheimnisse (TV film)
1985 Dagmar (TV film)
1982 Flöhe hüten ist leichter (TV film)
Klein Zaches, genannt Zinnober (TV film)
Tränen im Kakao (TV film)

TV seriály

2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1998 Der Dicke und der Belgier (TV seriál)
1997 Katrin ist die Beste (TV seriál)
Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
1996 Mit einem Bein im Grab (TV seriál)
1994 Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Bistro, Bistro (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Vera Wesskamp (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
Laura und Luis (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Anna (TV seriál)
1986 Hans im Glück (TV seriál)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Die Kur (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1995 Verbrechen, die Geschichte machten
1984 Geschichten aus der Heimat - Kohl und Pinkel/Der nette Herr Schmidt/Nächtliche Begegnung/Die Läutseligen (TV film)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1972 Hätten Sie heut' Zeit für mich? (TV pořad)
1967 Wir feiern im voraus (TV pořad)
1963 Karussell (TV pořad)
Zwischenmahlzeit (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky