foto

Simon Bossell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Nesmrtelné zlo (TV film)
2002 Baggage Claim
2000 Better Than Sex
Horká krev
Muggers
1997 Aberration
1996 Hotel de Love
1995 Singapore Sling: Midnight Orchid (TV film)
Singapore Sling: Old Flames (TV film)
Singapore Sling: Road to Mandalay (TV film)
1994 Spider & Rose
1993 Joh's Jury (TV film)

TV seriály

2010 The Pacific (TV seriál)
Gloucester/Pavuvu/Banika (E04)
Guadalcanal/Leckie (E01)
Námořní hlídka (TV seriál)
Ransom (S04E04)
2009 Darwin's Brave New World (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2004 Love Bytes (TV seriál)
2000 Farscape (TV seriál)
A Clockwork Nebari (S02E18)
Ztracený svět (TV seriál)
Time After Time (S01E16)
1999 Queen Kat, Carmel & St Jude (TV seriál)

Dokumentární

2000 The Track (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace