foto

Ron Way

  • nar. 1933
    Hongkong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 M*A*S*H

Dokumentární

1984 Johnny O'Keefe: The Wild One (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Frenchman's Farm
1985 Rooted (TV film)

TV seriály

1975 King's Men (TV seriál)
Shannon's Mob (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
1973 Catch Kandy (TV seriál)
Seven Little Australians (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
1971 Spyforce (TV seriál)
The Bachelor Gaye (TV seriál)
1969 Good Morning, Mr. Doubleday (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1968 Woobinda, Animal Doctor (TV seriál)
1966 My Name's McGooley, What's Yours? (TV seriál)

Dokumentární

1966 Meet Matt Monro (TV film)

TV pořady

1975 This Is Your Life (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Frenchman's Farm

Producentská filmografie

TV seriály

1969 Good Morning, Mr. Doubleday (TV seriál)
1966 My Name's McGooley, What's Yours? (TV seriál)

Dokumentární

1966 Meet Matt Monro (TV film)
1965 The Wonderful World of Leslie Uggams (TV film)

TV pořady

1975 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky