foto

Darren Boyd

  • nar. 30.1.1971 (47 let)
    Hastings, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tomáš a jeho přátelé: Cesta z ostrova Sodor
2013 Hurá na fotbal
U Konce světa
2012 Spoon
2011 Holy Flying Circus (TV film)
2010 Royal Wedding (TV film)
Čtyři lvi
2009 May Countain Nuts (TV film)
2007 Christmas at the Riviera (TV film)
Ladies and Gentlemen (TV film)
Magicians
2005 Svatba ve třech
2004 Legend of the Tamworth Two, The (TV film)
2003 Sketch Pad 2 (TV film)
2001 Zloději a vyděrači

TV seriály

2018 Hang Ups (TV seriál)
Na mušce (TV seriál)
God, I'm Tired (S01E08)
I Don’t Want to Be Free (S01E07)
Take Me to the Hole! (S01E06)
další epizody (7)
2017 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
A Hero of Our Time (S02E10)
Lamb to the Slaughter (S02E09)
The Fallen Angel (S02E08)
další epizody (10)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 National Treasure (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Leap of Faith (S01E10)
The House Always Wins (S01E09)
My Brothers Keeper (S01E08)
další epizody (10)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (10)
The Delivery Man (TV seriál)
Luther (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Zvláštní vztah (S03E07)
2011 Case Sensitive (TV seriál)
Špion (TV seriál)
2010 Dappers (TV seriál)
Dirk Gently (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
Mid Morning Matters with Alan Partridge (TV seriál)
Whites (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2009 Personal Affairs (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
2003 Robotkové (TV seriál)
Spine Chillers (TV seriál)
2002 Porota (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
2001 Los Dos Bros (TV seriál)
1999 Hippies (TV seriál)
Ženská liga (TV seriál)
1998 Kiss Me Kate (TV seriál)

Dokumentární

2007 Behind the Tricks: Making 'Magicians'

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace