foto

Stephen Bridgewater

  • nar. 24.8.1953 (64 let)
    Hutchinson, Kansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pomsta a spravedlnost (TV film)
2011 Vánoční cesta lásky (TV film)
2009 Asteroid Kassandra (TV film)
2008 Woman in the West, A
2006 Štestí věčné lásky
2005 Artistic License
McBride: Žena tří mužů (TV film)
Záhadná žena: Fotografie (TV film)
2003 21 gramů
Oživlá monstra (TV film)
2002 Dobrák Ben (TV film)
Jak jsem se protloukal (TV film)
Noc vlka (TV film)
Válka dobytkářů (TV film)
2001 Texas Rangers
1999 Zlá předtucha (TV film)
1998 Hard Time (TV film)
Strach a hnus v Las Vegas
1997 Přílivová vlna (TV film)
Tvrdí chlapi (TV film)
1995 12 opic
1994 Forrest Gump
Hazardní hráč (TV film)
MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)
Rodinné album (TV film)
1993 Není úniku
Záhadné zmizení
1991 Král rybář
1988 Hořící Mississippi

TV seriály

2016 Tým Škorpion (TV seriál)
Adaptation (S02E17)
2002 Akta X (TV seriál)
Slunečné dny (S09E18)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Jewel
2016 Change of Heart (TV film)
Nadia's Promise
2009 Výhled odsud (TV film)
2008 Vyprahlá prérie
2007 Claire (TV film)
Stupnice strachu (TV film)
2006 Vánoční pohlednice (TV film)
2005 McBride: Vylaďte si vraždu (TV film)
Náš děda (TV film)
Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2005 Fielderova volba (TV film)
2004 Jezdkyně (TV film)
1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
Zlá předtucha (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Jewel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace