foto

Sebastian Rüger

  • nar. 29.7.1967 (50 let)
    Bad Godesberg, Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Es ist alles in Ordnung (TV film)
2013 Černá díra (TV film)
2011 Die Schäferin (TV film)
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Hilda
Sopka (TV film)
Tatort - Höllenfahrt (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
2007 Schimanski: Smrt na sídlišti (TV film)
2006 Baruto no gakuen
Emmino štěstí
Jeptiška a komisař (TV film)
Studené léto (TV film)
2004 Stauffenberg (TV film)
Yugotrip
2002 Ein Leben lang kurze Hosen tragen
Kobra 11 - Schmölderův sen (TV film)
Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
2001 Nichts bereuen (studentský film)
Tatort - Du hast keine Chance (TV film)
1999 Tatort - Kriegsspuren (TV film)

TV seriály

2008 Herzog (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Halt durch, Paul! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2012 Vereinsheim Schwabing (TV pořad)
2000 3satfestival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace