foto

Rosie Marcel

  • nar. 6.5.1977 (42 let)
    Roehampton, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Hyper Sapien: People from Another Star
1983 Weather in the Streets, The (TV film)

TV seriály

2007 Holby Blue (TV seriál)
2006 Bombshell (TV seriál)
2004 Nathan Barley (TV seriál)
2000 Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)
Time Gentlemen Please (TV seriál)
1999 Days Like These (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1990 Castle of Adventure, The (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1992 The Big Breakfast (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace