foto

Michael Schmidl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Blütenträume (TV film)
2014 Riskantní plán (TV film)
Unter Anklage: Der Fall Harry Wörz (TV film)
2013 Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
Komasaufen (TV film)
Nebezpečná posedlost (TV film)
2012 Die Auslöschung (TV film)
Die Heimkehr (TV film)
Mobbing (TV film)
Rommel (TV film)
2011 Am Kreuzweg (TV film)
Der Bulle und das Landei - Babyblues (TV film)
2010 Bis nichts mehr bleibt (TV film)
Die Spätzünder (TV film)
Vom Ende der Liebe (TV film)
2009 Legenda o Janě
Romy (TV film)
2007 Angsthasen (TV film)
Na úpatí sopky (TV film)
2006 Jeptiška a komisař (TV film)
Wenn du mich brauchst (TV film)
2005 Margarete Steiff (TV film)
2003 Ehespiele (TV film)
Nur Anfänger heiraten (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Silikon Walli (TV film)

TV seriály

2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace