foto

Joseph Campanella

  • nar. 21.11.1924
    New York City, New York, USA
  • zem. 17.5.2018 (93 let)
    Sherman Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Lost Dream
2008 For Heaven's Sake
2007 Legend of God's Gun, The
The Dukes
2002 Žár mládí (TV film)
2001 Apostle Paul, The (TV film)
2000 Who Is This Jesus? (TV film)
1999 Grizzly Adams a Legenda temné hory
1998 Right Way, The
1997 Dust
James Dean: Race with Destiny (TV film)
1996 Spider-Man: Sins of the Fathers
The Glass Cage
1995 Hologram Man
1994 The Rockford Files: I Still Love L.A. (TV film)
Too Bad About Jack
1993 Force Within, The
Mladý dračí ninja
Right Way, The
Zachraň mě!
1992 Against the Darkness (TV film)
Dead Girls Don't Tango
Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
Pauper's Dream (TV film)
Space Case
Správná volba
1991 Cafe Romeo
Poslední výzva
Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1990 Bouřící Portoriko
Fešácký kriminál
Je to v háji
Karate tiger 3: Pokrevní bratři
Vášeň a sex
1988 Vražedná hra
1987 Moje spravedlnost
Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius (TV film)
1983 Veliki transport
1982 Comic Book Kids, The
My Body, My Child (TV film)
1981 Earthbound
1980 Hangár 18
Plutonium Incident, The (TV film)
Výzva
1979 Meteor
1978 Return to Fantasy Island (TV film)
1977 Mission to Glory: A True Story
Ring of Passion (TV film)
1975 Journey from Darkness (TV film)
People's Lawyer, The (TV film)
Sky Heist (TV film)
1974 Child Under a Leaf
Hit Lady (TV film)
Skyway to Death (TV film)
Teror na 40. podlaží (TV film)
Unwed Father (TV film)
1973 Drive Hard, Drive Fast (TV film)
Honor Thy Father (TV film)
President's Plane Is Missing, The (TV film)
You'll Never See Me Again (TV film)
1972 Ben
Silent Running
1971 Murder Once Removed (TV film)
Owen Marshall, Counsellor at Law (TV film)
1970 Clear and Present Danger, A (TV film)
1969 Any Second Now (TV film)
Whole World Is Watching, The (TV film)
1967 Masakr na svatého Valentýna
1964 Death at the Stock Car Races (TV film)
Young Lovers, The
1960 Murder, Inc.

TV seriály

2004 Odložené případy (TV seriál)
Děvčata z továrny (S02E02)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Let God Sort 'Em Out (S03E09)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Autor, autor (S07E19)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 P.S.I. Luv U (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Báječní a bohatí (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Jessica Novak (TV seriál)
The Brady Brides (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Pearl Harbor (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Khan! (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Tenafly (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
David Steinberg Show, The (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Paris 7000 (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
East Side/West Side (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 New York Confidential (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2002 Art of Darkness: A Night Gallery Retrospective (TV film)
1998 Italians in America (TV film)
1995 Pátrání po velkém žralokovi
1991 Cats: Caressing the Tiger (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
Death Diploma
1985 Dorothy Stratten: The Untold Story
1982 Computers Are People, Too! (TV film)
1969 Making of the President 1968 (TV film)
1968 Sophia: A Self-Portrait (TV film)
1966 China: Roots of Madness (TV film)
1964 National Geographic Specials (TV seriál)

TV pořady

1983 This Is Your Life (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace