foto

Bettina Wente

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Der Gute Bulle 2 (TV film)
Nachtschicht - Cash & Carry (TV film)
2018 Nachtschicht - Es lebe der Tod (TV film)
2017 Der gute Bulle (TV film)
Laim und die Zeichen des Todes (TV film)
Reich oder tot (TV film)
2016 Nachtschicht – Der letzte Job (TV film)
2015 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wilder Westen (TV film)
Zum Sterben zu früh (TV film)
2014 Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 Nachtschicht - Geld regiert die Welt (TV film)
Totenengel (TV film)
Unter Feinden (TV film)
2012 Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
Die Geisterfahrer (TV film)
Die Tote ohne Alibi (TV film)
Eine Frau verschwindet (TV film)
2011 Lollipop Monster
Nachtschicht - Ein Mord zu viel (TV film)
Nachtschicht - Reise in den Tod (TV film)
2010 Amigo (TV film)
Nachtschicht - Das tote Mädchen (TV film)
2009 Nachtschicht - Blutige Stadt (TV film)
Nachtschicht - Wir sind die Polizei (TV film)
2008 Nachtschicht - Ich habe Angst (TV film)
2006 Nachtschicht - Der Ausbruch (TV film)
2005 Nachtschicht - Tod im Supermarkt (TV film)
2004 Mýlit se je sexy (TV film)
2003 Ein mörderisches Spiel (TV film)
Ihr schwerster Fall: Mord am Pool (TV film)
Savannah (TV film)
2001 Die Tochter des Kommissars (TV film)
Sladké překvapení (TV film)
2000 Es geht nicht immer nur um Sex (TV film)

TV seriály

2018 Väster om friheten (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Morgen hör ich auf (TV seriál)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky