foto

Leopold von Verschuer

  • nar. 1961
    Brusel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bella a osudové lásky (TV film)
2013 Bella a rodinná pouta (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Die Lücke, die der Teufel lässt (TV film)
2007 Ein starkes Team - Unter Wölfen (TV film)
L'acte inconnu (TV film)
Nur ein kleines bisschen schwanger (TV film)
Tatort - Sterben für die Erben (TV film)
2003 Vražedný odpočet (TV film)
2002 Gemeine Liguster, Der
Odvážní andělé (TV film)
2000 Um Dia na Vida
1999 Lenas Land
1986 Rosa Luxemburg
1984 Der Lehrer und andere Schulgeschichten (TV film)
Ediths Tagebuch

TV seriály

2013 Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Unter einer Decke (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky