foto

Len Carlson

  • nar. 2.9.1937
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • zem. 26.1.2006 (68 let)
    Richmond Hill, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Rolie Polie Olie: The Baby Bot Chase
2002 Cypher
Rolie Polie Olie: The Great Defender of Fun
1998 Motel
1996 Shyness
1990 Louskáček
1986 Svazek manželský (TV film)
1983 Raccoons and the Lost Star, The (TV film)
1981 Raccoons on Ice, The (TV film)
Trolls and the Christmas Express ,The (TV film)
1980 Christmas Raccoons, The (TV film)

TV seriály

2007 Friends and Heroes (TV seriál)
2005 Mischief City (TV seriál)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
2002 Kybernetická honička (TV seriál)
2001 Pecola (TV seriál)
2000 Corduroy (TV seriál)
1998 Pippi Longstocking (TV seriál)
Pěkní ptáčkové (TV seriál)
Rolie Polie Olie (TV seriál)
Škola "U létajícího tlustokožce" (TV seriál)
1997 Donkey Kong Country (TV seriál)
1996 Monster by Mistake (TV seriál)
1995 Mr. Men and Little Miss (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
1991 Hammerman (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
1990 Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
Piggsburg Pigs! (TV seriál)
1989 Beetlejuice (TV seriál)
Captain N: The Game Master (TV seriál)
Garbage Pail Kids (TV seriál)
Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
Zeruda no densetsu (TV seriál)
1988 C.O.P.S. (TV seriál)
Police Academy (TV seriál)
RoboCop: The Animated Series (TV seriál)
1987 ALF: The Animated Series (TV seriál)
Dinosaucers (TV seriál)
Hello Kitty's Furry Tale Theater (TV seriál)
1986 Popples (TV seriál)
1985 Jayce and the Wheeled Warriors (TV seriál)
Medvídci mývalové (TV seriál)
1977 The Toothbrush Family (TV seriál)
1967 Spider-Man (TV seriál)
1966 Rocket Robin Hood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky