foto

Tat-Ming Cheung

  • nar. 2.7.1964 (54 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jia he wan shi jing
2017 Always Be with You
2015 An Inspector Calls
2014 Liu fu xi shi
2012 Everything is Nothing
Good-for-Nothing Heros
Happy Hotel
Ultra Reinforcement
2011 Fatal Invitation
Scary Market
2010 Beauty on Duty
Můj bratr Bruce Lee
2009 Gao Xing
You long xi feng
2008 Da si xi
Wo lao po xi du sheng
2007 Li gu li gu dui dui peng
Ren zai jiang hu
Xin xiang shi cheng
2006 Chun tian hua hua tong xue hui
Daai cheung foo 2
2005 Long han wei 2 zhi huang mu niang niang ne?
Qing chun meng gong chang
2004 Da wu wei
Gui ma kuang xiang qu
Mo dou xian sheng
Tim si si
Wo yao zuo model
2003 An Na yu wu lin
Da zhang fu
Lao shu ai shang mao
Long gan wei 2003
Xing yun chao ren
2002 Dang nan ren bian cheng nu ren
Dry Wood, Fierce Fire
Shan chuan lao shi III: Guai ling chan shen
Ting bu liao de ai
Windfall Profits
Xia ri dong yin gong
Zhen bian xiong ling
2001 Agent z Hong Kongu
Jing nu cha guan
Mai xiong pai ren
Qi hao cha guan
Qing mi da hua wang
Stolen Love
Wo zhen xi jian dao gui
You ling ren jian
Yu nu tian ding
Yu wang zhi cheng
2000 Chuang ye wan jia
Diamond Hill
Ocelový mumraj
Qing xian bai le men
Queenie & King the Lovers
The Hong Kong Happy Man II
Xiao qin qin
1999 Ban zhi yan
Qian wang zhi wang 2000
Yi shen
Yin cha yang cu
1998 Dui bu qi dui ni
Jiu xing bao xi
Jui hung 20 nin
Mei shao nian zhi lian
Ya Li ba ba liang ge da dao
Yin yang lu 4: Yu gui tong xing
1997 Ai qing amoeba
Gang xing xian sheng
Jing zhuang nan xiong nan di
Suan si cao
Ye ban san dian zhong
Yi ge zi tou de dan sheng
Yin yang lu zhi wo zai ni zuo you
1996 Bai fen bai yan 'Feel'
Da nei mi tan 008
Du shen 3: Zhi shao nian du shen
Guai tan xie hui
Jin zhi yu ye 2
Jin zhuang xiang jiao ju le bu
Qu ba! Zha 'fit' ren bing tuan
Ren jian se xiang
Tian ya hai jiao
Velká ráže
Zheng pai xiang jiao ju le bu
1995 Shan shui you xiang feng
1990 Xiao xing chuang di qiu
1989 Sha shou hu die meng
1986 Ba xi lin men

TV seriály

2005 Strange Tales of Liao Zhai (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Jia he wan shi jing

Producentská filmografie

Filmy

2019 Jia he wan shi jing

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace