foto

Frank Chiesurin

  • nar. 26.11.1973 (44 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Adam's Testament
2014 The Reconciler
2011 Vražedná seznamka (TV film)
2009 Kluci z kalendáře (TV film)
2005 Lie with Me
Prize Winner of Defiance, Ohio, The
Zbožňuju svatby
2004 Griffinovic Vánoce (TV film)
Porcelain Pussy, The
Resident Evil: Apokalypsa
2003 Bod zvratu (TV film)
Pomsta je sladká (TV film)
2002 Pod ochranou státu

TV seriály

2017 Já, společnice (TV seriál)
Erica & Anna: Family (S02E09)
Erica & Anna: Donors (S02E07)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Fabrication (S01E11)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
No Puedo Hacerlo (S05E04)
No Refills (S05E03)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zmizelá (S01E09)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
It's All About Who You Know (S01E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Blue on Blue (S04E15)
2001 Dice (TV seriál)
Tribu.com (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace