foto

Frank Chiesurin

  • nar. 26.11.1973 (45 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Adam's Testament
2014 The Reconciler
2011 Vražedná seznamka (TV film)
2009 Kluci z kalendáře (TV film)
2005 Lie with Me
The Prize Winner of Defiance, Ohio
Zbožňuju svatby
2004 Griffinovic Vánoce (TV film)
Porcelain Pussy, The
Resident Evil: Apokalypsa
2003 Bod zvratu (TV film)
Pomsta je sladká (TV film)
2002 Pod ochranou státu

TV seriály

2017 Já, společnice (TV seriál)
Erica & Anna: Family (S02E09)
Erica & Anna: Donors (S02E07)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Fabrication (S01E11)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
No Puedo Hacerlo (S05E04)
No Refills (S05E03)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zmizelá (S01E09)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
It's All About Who You Know (S01E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Blue on Blue (S04E15)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
The Wedding (S02E11)
2001 Dice (TV seriál)
Tribu.com (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky