foto

Irungu Mutu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bikini Moon
2007 Once Upon a Film

TV seriály

2017 Power (TV seriál)
You Lied to My Face (S04E07)
2016 Preacher (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Jak prosté (TV seriál)
Šílenství dvou (S05E01)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Decembrist (No. 12) (S02E08)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace