foto

Sammy Scheuritzel

  • nar. 1998
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pryč
2017 Was ich dir noch sagen wollte
2016 Der Andere - Eine Familiengeschichte (TV film)
Goodbye Berlin
2015 Spreewaldkrimi – Die Sturmnacht (TV film)
2013 Die letzte Fahrt (TV film)
Prameny života
2011 Die Lehrerin (TV film)
2010 Teufelskicker
2009 Kinder des Sturms (TV film)
Wickie und die starken Männer
2008 Ein freier Tag (studentský film)
Tajemství Morphusu
2007 Schattenkinder (TV film)

TV seriály

2017 Dark (TV seriál)
Sic Mundus Creatus Est (S01E06)
2015 Osmý smysl (TV seriál)
We Will All Be Judged by the Courage of Our Hearts (S01E08)
Kriminalista (TV seriál)
Někdo jiný (S11E01)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tödlicher Fehler (S09E03)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky