foto

Sebastian Richter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Jorinda a Joringel (TV film)
Linda geht tanzen (TV film)
2010 Princezna na hrášku (TV film)
2009 Familie Sonnenfeld: Abschied von Oma (TV film)
Familie Sonnenfeld: Umzug in ein neues Leben (TV film)
Krásná Locika (TV film)
2008 Mamas Flitterwochen (TV film)
Paní Zima (TV film)
Tajemství Morphusu
2007 Das Wunder der Liebe (TV film)
Zu schön für mich (TV film)
2006 Dva miliony hledají tátu (TV film)
Kabriolet (TV film)
Meine Tochter, mein Leben (TV film)
Žena v rudých šatech (TV film)
2004 Die Versuchung (TV film)
Dýka Batu Chána
Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
2003 Der Fluch des schwarzen Schwans
Hezké lži (TV film)
Poslechni své srdce (TV film)
Spuk am Tor der Zeit
2002 Chvilky štěstí (TV film)
Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Za hranicí lásky (TV film)
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
Falešná láska (TV film)
Fernes Land Pa-Isch
Polizeiruf 110 - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Discokiller (TV film)
1997 Im Namen der Unschuld (TV film)
Verspielte Nächte
1996 Männer vom K3 - Kurz nach Mitternacht, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Gazelle (TV film)
1995 Neben der Zeit (TV film)
1993 Neues Deutschland (TV film)

TV seriály

2007 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Bittere Wahrheiten (E32)
Schmutzige Geschäfte (E31)
2006 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Schwarze Tulpen (E29)
2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
1999 Místo činu (TV seriál)
Alp-Traum (S30E06)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1998 Große weite Welt
1995 Ostpreußenland
1994 Glaube, Liebe, Hoffnung
1993 Stau - Jetzt geht's los
1992 Grenzland - Eine Reise
1990 Kehraus
Leipzig im Herbst
Leipzig im Herbst
Letztes Jahr - Titanic (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

1990 Letztes Jahr - Titanic (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1990 Letztes Jahr - Titanic (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky