foto

Heinz Klever

  • nar. 12.11.1955 (65 let)
    Rheydt, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Die Rückkehr des Vaters (TV film)
2003 Solo für Schwarz - Tod im Park (TV film)
2002 Kollaps (TV film)
2001 Jenseits (TV film)
Vražedkyně (TV film)
1993 Barschel - Mord in Genf?

TV seriály

2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Auge um Auge (S02E08)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Die verlorene Tochter (S01E02)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2002 Der Solist (TV seriál)
In eigener Sache (E04)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky