foto

Martin Maria Blau

  • nar. 8.3.1960 (60 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Der Blinde Fleck
2004 Die Rückkehr des Vaters (TV film)
1999 Traumfrau mit Nebenwirkungen (TV film)
1998 Místo činu: Mnichov - Padlí andělé (TV film)
1997 Dazlak
1994 Marie s'en va t-en guerre (TV film)
1990 Evropa, Evropa
1987 Unsichtbare, Der
1986 Ginger a Fred
1985 Frau mit den Karfunkelsteinen, Die (TV film)
Unbekannten im eigenen Haus, Die (TV film)

TV seriály

2004 Charlotte Link (TV seriál)
Der Vater meines Sohnes (E04)
2002 Der Solist (TV seriál)
In eigener Sache (E04)
1999 Trojice pro život (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Die Gang (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Rudé růže, černá smrt (S01E02)
1995 Räuber mit der sanften Hand, Der (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky