foto

Charlie Cox

  • nar. 15.12.1982 (36 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Cox se narodil jako páté dítě. Navštěvoval Ashdown House, přijali ho na divadelní školu Sherbon School v Dorsetu. Poté studoval divadelní školu Bristol Old Vic Theater School. V roce 2007 si zahrál Tristana Thorna ve filmu Hvězdný prach. Údajně uzavřel přátelství s Claire Danes během focení k filmu. V brzké době se chystá na natáčení filmu Kameny osudu. V současné době Charlie žije v Londýně s bratrem a psem Dickonsem.

M. M. "marrjaana" Melichar

Herecká filmografie

Filmy

2018 Králové zlodějů
2016 Eat Locals
2014 Teorie všeho
Wall Street (TV film)
2013 Jak je, Cartere?
Legacy (TV film)
The Ordained (TV film)
2012 A Sunny Morning
2011 Nancy, Sid and Sergio
There Be Dragons
2010 Moby Dick (TV film)
2009 Big Guy
Perfect
Zlomový rok 39
2008 Stone of Destiny
2007 Hvězdný prach
2006 Projekt Andromeda (TV film)
Tirant Lo Blanc
2005 Casanova
Lewis: Reputation (TV film)
Things to Do Before You're 30
2004 Kupec benátský
2003 Láska a .

TV seriály

2019 Relics and Rarities (TV seriál)
2018 Daredevil (TV seriál)
Nový ubrousek (S03E13)
Naposledy (S03E12)
Setkání (S03E11)
další epizody (13)
2017 The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Fish in the Jailhouse (E07)
Ashes, Ashes (E06)
další epizody (8)
2016 Daredevil (TV seriál)
Zima v Hell's Kitchen (S02E13)
Tma na konci tunelu (S02E12)
.380 (S02E11)
další epizody (13)
2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
Ti, které jsme opustili (S01E12)
Stezka spravedlivých (S01E11)
další epizody (13)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Tak napolo... (S03E10)
I dojička má lepší osud (S03E09)
Poník (S03E08)
další epizody (9)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Na ztracené (S02E12)
Pod Boží mocí žena rozkvétá (S02E11)
Broskve z Georgie (S02E10)
další epizody (11)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lewis (S01E01)

Dokumentární

2016 Heroes Manufactured - a.z.

Host

TV pořady

2016 Geeking Out (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(74)