foto

Jackson Davies

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
Wild Guys, The
2002 The New Beachcombers (TV film)
2001 Freddyho úlet
1994 Trust in Me
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
1991 Bingo
I Still Dream of Jeannie (TV film)
Icetime
1990 Pták na drátě
1987 Deadly Deception (TV film)
Otčím
Policejní dohled
Stoletý tatínek
Vražedný stisk (TV film)
1986 Nobody's Child (TV film)
Velké plány
1985 Love Is Never Silent (TV film)
Líbá, Mary (TV film)
Picking Up the Pieces (TV film)
1984 Secrets of a Married Man (TV film)
Útěk robotů
1983 Best Christmas Pageant Ever, The (TV film)
Vrah se nikdy nemýlí (TV film)
1980 Plutonium Incident, The (TV film)
1979 Muž, žena a banka

TV seriály

1994 Akta X (TV seriál)
Lazar (S01E15)
1990 MacGyver (TV seriál)
Lekce zla (S06E06)
Zeď (S06E05)
Dvacet otázek (S06E04)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Madonna (S05E11)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Chapel of Love (S02E14)
MacGyver (TV seriál)
Předčasná penze (S03E12)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
The Worst Night of Your Life (S01E05)
1985 Constable Constable (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace