foto

Memduh Ün

  • nar. 14.3.1920
    Konstantinopol, Osmanská říše
  • zem. 16.10.2015 (95 let)
    Bodrum, Muğla, Aegean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2005 Sinema bir mucizedir
1993 Donersen Islik Cal
1990 Gün ortasinda karanlik (Anne)
1989 Zehir Hafiye
1988 Bıçkın
Öğretmen
1987 Kiracı
Yakışıklı
1985 Gurbetçi Şaban
Katma Değer Şaban
1984 Ortadirek Şaban
Ömrümün tek gecesi
1983 Kılıbık
Yürek Yarası
1982 Doktor Civanım
1981 Gol Kralı
Kanlı Nigar
1979 Kanun gücü
Umudumuz Şaban
İstanbul 79
1978 Gelincik
Yaşam Kavgası
1977 Akrep Yuvası
Ana Ocağı
Hakanlar Çarpışıyor
İntikam Meleği - Kadın Hamlet
1976 Hasip ile nasip
Korkusuz cengaver
Taksi Şoförü
1975 Ağrı Dağı Efsanesi
Meč a dráp
İnsan Avcısı
1974 Battal Gazi'nin Oğlu
Talihsiz yavrum
Önce Vatan
1973 Ezo Gelin
Gönülden Yaralılar
Hazreti Ömer'in adaleti
Kara Orkun
Namus
Savulun Battal Gazi geliyor
Toprak Ana
Yanaşma
1972 Battal Gazi'nin İntikamı
Evlat
Leyla ile Mecnun
Çöl Kartalı
1971 Battalgazi destani
Kerem ile Asli
Satın Alınan Koca
Üç Arkadaş
1970 Dağların Kartalı
Meçhul Kadın
Soför Nebahat
1969 Boş Beşik
Büyük yemin
Vatan Ve Namık Kemal
1968 Ezo Gelin
Köroğlu
Vuruldum Bir Kıza
1967 Aslan Yürekli Kabadayı
Karakolda ayna var
Kız Kolunda Damga Var
Son gece
Yaprak dökümü
1966 Aslan pençesi
Can Yoldaşları
Erkek Ve Dişi
Fakir çocuklar
Namusum için
Yildiz tepe
Üç Korkusuz Arkadaş
1965 Canım Sana Feda
Kırık Hayatlar
Yasak sokaklar
1964 Erkek Ali
Halk Çocuğu
Kalbe Vuran Düşman
Kanun Karşısında
Öp annenin elini
1963 Bire On Vardı
Yavaş Gel Güzelim
Çapkın Kız
1962 Belalı Torun
Rıfat Diye Biri
1961 Avare Mustafa
Güneş Doğmasın
Seviştiğimiz Günler
Yasak Aşk
1960 Ateşten Damla
Mahallenin sevgilisi
1958 Sokak Çocuğu
Çoban Kızı
1957 Bir serseri
Zeynebin Aşkı
1956 Piç
Zeyneb'ın İntikamı
1955 Günahkar Baba
1954 Uç Baba Torik
Yaban Kız
1953 Onu ben öldürdüm

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky