foto

Dave England

  • nar. 30.12.1969 (49 let)
    Ventura, California, USA

Biografie

Dave England, přezdívaný také jako "Chef Dave", Dek nebo Darf, se narodil 30. prosince roku 1969 v Ventuře v Californii. Původně se živil jako profesionální snowboardista, ale výrazněji se proslavil až v televizní show vysílané na stanici MTV JACKASS. Později se objevil i ve filmech JACKASS. Už dříve se ošvem objevoval ve snowboadových videích. Byl také zakladatelem snowboardového magazínu Skintight Magazine. Poté pracoval také pro časopis Blunt nebo Big Brother, kde si ho všiml pozdější režisér Jackass Jeff Tremaine.

Dave má jen jedno varle z důsledku nehody na snowboardu. Přátelé o něm říkají, že když se opije mění se v osobu zvanou Darf, která jde všem na nervy. Sám England si tyto stavy vůbec nepamatuje. Johnny Knoxville o něm prohlásil, že England bude prvním, kdo u některého z bláznivých kousků party Jackass umře. Objevil se i ve filmu SHRED, který vypráví o dvojici kdysi známých snowboardistů, kteří si znovu snaží vydobýt zašlou slávu. Film se natáčel v Kanadském lyžařském středisku Big White. Dočkal se i pokračování ve kterém si England zahrál také. Kromě snowboardu jezdí výborně i na skateboardu, což několikrát dokázal ve filmech Jackass. V roce 2006 se přestěhoval do Portlandu se svou manželkou Joannou a tehdy jeho pětiletou letou dcerou Ruby a dvouletým synem.

Tomáš "toomm" Köhler

Herecká filmografie

Filmy

2016 Natural Born Pranksters
2015 Bet, The
2010 Jackass 3
2009 Jackass: The Lost Tapes
Revenge of the Boarding School Dropouts
2008 Shred
Shred 2
2006 Jackass 2
2004 Jackass 2
2002 Jackass: Film
Jackass: Volume 3

TV seriály

2000 Jackass - naprostí šílenci (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jackass 3.5
2007 Jackass 2.5
2006 Jak se dělal Jackass 2
2002 Film o filmu Jackass (TV film)

Hudební videoklipy

2010 Weezer - "Memories" (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Nickelodeon Kids Choice Awards 2014 (TV pořad)
2012 Killer Karaoke (TV pořad)
Loiter Squad (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace