foto

Pacharo Mzembe

  • nar. Zimbabwe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Twelfth Round
2017 Space/Time
2011 Sindibád a Minotaurus (TV film)
2010 Summer Coda
2009 Lživý svědek (TV film)

TV seriály

2019 Harrow (TV seriál)
Abo Imo Pectore (S02E01)
2018 Safe Harbour (TV seriál)
2011 Danger 5 (TV seriál)
Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Armageddon (S04E13)
Big Moves (S04E12)
Jerusalem Revisited (S04E11)
další epizody (11)
2010 Spirited (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace