foto

Philip Craig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Shrine
2009 Sestřino tajemství (TV film)
Zakletý v čase
2006 Kolébka lží (TV film)
Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
Po stopách 11. září (TV film)
Shades of Black: The Conrad Black Story (TV film)
2005 Four Minutes (TV film)
Maurice Richard
Těžká váha
2004 Princ a já
Vykoupení (TV film)
White Knuckles
2003 Behind the Red Door
Neprůstřelný plán
Padlý anděl (TV film)
Případ Mahowny
2002 John Q.
Otcovy hříchy (TV film)
Pavouk
Smoochy
Spoluvina (TV film)
Čas vlka
2001 Laughter on the 23rd Floor (TV film)
Nenechám tě odejít (TV film)
Přístav (TV film)
2000 The Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery (TV film)
Ukradni ten film
1999 Divná spravedlnost (TV film)
Malé životní zápasy (TV film)
Sabotáž
Vražda v rodině (TV film)
1998 Smrt ve stínu (TV film)
1997 Třetí dvojče (TV film)
1986 Chlapec v modrém
1985 Hearst a Daviesová (TV film)
1984 A Matter of Sex (TV film)
Paní Soffelová
1983 Pygmalion (TV film)
1982 Little Gloria... Happy at Last (TV film)
1980 Hank Williams: The Show He Never Gave
1976 The Clown Murders

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Password (S02E11)
Příběh služebnice (TV seriál)
Přítěž (S02E03)
2017 Exorcista (TV seriál)
Pocit bezpečí (S02E02)
2016 Incorporated (TV seriál)
Vertical Mobility (E01)
Darebák (TV seriál)
New Shooter (S03E11)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Unicorn (S02E08)
Luna Rea (S02E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochův podraz (S07E13)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
What God Wants (S01E10)
What Peter Can Live Without (S01E09)
další epizody (5)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Life Sentences (E05)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Láska a lidské ostatky (S03E09)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Magnetismus (S01E03)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2006 At the Hotel (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
2004 The Newsroom (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Rošťák Billy (S01E18)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Lovci pokladů (TV seriál)
Toklamaniho oči (S02E14)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Cover Me (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Oheň vně/Osud (S01E20)
1996 Traders (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)

Dokumentární

2006 Skutečné místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky