foto

Edward A. Duran

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Den nezávislosti: Nový útok
Proti všem
2013 2 zbraně
Hurikán smrti
2012 Jackie
2011 Lemonade Mouth (TV film)
Zkrat
2010 Kniha přežití
Super Mac
2009 Hlídač
2008 Láska krvácí

TV seriály

2016 Preacher (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Hráč (TV seriál)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Longmire (TV seriál)
Carcasses (S02E02)
2012 Revoluce (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Cizí neštěstí (S01E01)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace