foto

Lautaro Murúa

  • nar. 29.12.1926
    Tacna, Chile
  • zem. 3.12.1995 (68 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Frontera olvidada, La
1995 Belmonte
1993 Muro de silencio, Un
1992 La Peste
1991 Výkřik z kamene
1990 Yo, la peor de todas
1986 Pobre mariposa
1985 Tanga, Gardelův exil
1984 Gracias por el fuego
Noches sin lunas ni soles
1983 No habrá más penas ni olvido
1982 Corazón de papel
Morte in Vaticano
Nerovný zápas
Power Game
1980 Carnaval de las bestias, El
La muchacha de las bragas de oro
1978 Las truchas
Soldados
1976 No toquen a la nena
Sola
1975 Nazareno Cruz y el lobo
Raulito en libertad, La
Sorpresas, Las
1974 Quebracho
Tregua, La
1973 José María y María José: Una pareja de hoy
Los traidores
Revolución, La
1972 Heroína
1971 Argentino hasta la muerte
Crónica de una señora
Un guapo del 900
1970 Santo de la espada, El
1969 Invasión
1968 Martín Fierro
1967 Módní salon
Traidores de San Ángel, Los
1966 Todo sol es amargo
Una máscara para Ana
1965 El reñidero
Nadie oyó gritar a Cecilio Fuentes
Todo sol es amargo
1964 El octavo infierno
Pajarito Gómez
1963 Largo silencio, Un
Los venerables todos
Paula cautiva
Racconto
1962 Cifra impar, La
Dar la cara
Misión 52
1961 Alias Gardelito
Libertad bajo palabra
1960 Fin de fiesta
Shunko
1959 Aquello que amamos
La caída
1958 Demasiado jóvenes
Detrás de un largo muro
El secuestrador
En la ardiente oscuridad
1957 Casa del ángel, La
1956 Enigma de mujer
Graciela
1955 Delatora, La
Koncert za slzu
1954 Confesiones al amanecer
Llampo de sangre
1950 Ohně v údolí
1949 Esperanza

TV seriály

1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Cosecharás tu siembra (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1966 Teatro Grand Guignol (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky