foto

Darren Bransford

  • nar. 10.9.1980 (40 let)
    Worcester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Plastic
The Secret Path
2012 Dead in France
2010 Kniha křtěná krví
1999 Biblické příběhy: Ester (TV film)
1998 Monk Dawson

TV seriály

2019 Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Legend of Cambria (TV seriál)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)

Dokumentární

2017 Alžběta I. a její nepřátelé (TV seriál)
Death of a Dynasty (E03)
2016 Válka růží (TV seriál)
Šest královen Jindřicha VIII. (TV seriál)
Catherine Howard & Catherine Parr (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky