foto

Adina Galupa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Untogether
2017 7 de inima rosie
Aniversarea
The Fuzz
Trezor
2016 Hrdinové z New Jersey
Kartel smrti
2015 Absolution
2012 S-a Furat Mireasa
2011 Ghost Rider 2
Loverboy

TV seriály

2010 Iubire si onoare (TV seriál)
2009 Aniela (TV seriál)
2008 Regina (TV seriál)
2006 Iubire ca in filme (TV seriál)

Dokumentární

2016 Válka růží (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace