foto

Rebecca Staab

  • nar. 27.7.1961 (56 let)
    Hays, Kansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Coming Home for Christmas (TV film)
Moonlight in Vermont (TV film)
2016 The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2012 A Perfect Ending
2010 Dicks (TV film)
2009 All Ages Night
Love at First Hiccup
2007 Danielle Steelová: Přístav bezpečí
2003 House on a Hill, A
1999 Stray Bullet
Tvrdá lekce (TV film)
1997 Quiet Days in Hollywood
T.N.T.
1994 Nová éra
1992 Nápoj lásky č. 9
1991 Muž na ženění

TV seriály

2017 Somewhere Between (TV seriál)
2013 Masters of Sex (TV seriál)
Phallic Victories (S01E11)
Dexter (TV seriál)
Co žere Dextera Morgana? (S08E03)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Každý by měl mít pokojskou (S06E05)
2008 Mentalista (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zbylá dovolená (S02E06)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Liar, Liar (S03E05)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Fantastic Four, The (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Trade Winds (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
Likely Suspects (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Pacific Station (TV seriál)
P.S.I. Luv U (TV seriál)
Temné stíny (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Contamination: A Convention Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace